fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Som critica la pujada de preus del Poliesportiu i que no hagi abaixat l'IBI per compensar la revisió -Política- 29/10/2019

Som Ripollet ha fet pública la seva valoració de les Ordenances Fiscals de 2020, aprovades al Ple Extraordinari del passat 10 d'octubre. El grup de l'oposició critica, a través d'una nota de premsa, l'increment de preus del Poliesportiu, que qualifica de "presa de pèl, tenint en compte les condicions en què aquest es troba", de la mateixa manera que igualar els preus als forans, quan, segons Som, Cerdanyola i Badia sí que graven als no empadronats als seus municipis. Quant a l'BI, creuen que s'hagués hagut d'abaixar, en lloc de congelar, per "compensar la pujada de la revisió de valors cadastrals" i la posada en marxa de nous impostos, com ara el tribut metropolità de l'AMB i el de les emissions de CO₂ de la Generalitat.

Som critica la pujada de preus del Poliesportiu i que no hagi abaixat l'IBI per compensar la revisió -Imatge 1-
En la part positiva feliciten les iniciatives per promocionar el lloguer, penalitzant l'IBI dels pisos buits dels bancs i bonificant els dels particulars que es posin a lloguer a través de la borsa de l'Ajuntament. Finalment, aprofiten l'escrit adreçat a la premsa per excusar l'absència al darrer Ple de la portaveu de Som, Melodi López, que justifiquen per un problema amb la comunicació digital de la convocatòria, tot afirmant que "l'alcalde està al corrent del problema informàtic i s'hi està posant solució".
Foto: a la dreta, Melodi López al Ple de l'11 de juliol de 2019.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal