fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 d'octubre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'autora ripolletenca Tamara Marín presenta la seva cinquena novel·la -Cultura- 10/10/2019

L'escriptora ripolletenca Tamara Marín ha publicat recentment ¡Despéinate!, la seva cinquena novel·la, i ahir dimecres 9 d'octubre va presentar-la a la Biblioteca Municipal. En aquesta obra, Marín planteja la relació entre l'Eli, una noia jove i rebel, i en Max, un home més madur amb una mentalitat i maneres molt més conservadores.

L'autora ripolletenca Tamara Marín presenta la seva cinquena novel·la -Imatge 1-L'autora ripolletenca Tamara Marín presenta la seva cinquena novel·la -Imatge 2-L'autora ripolletenca Tamara Marín presenta la seva cinquena novel·la -Imatge 3-L'autora ripolletenca Tamara Marín presenta la seva cinquena novel·la -Imatge 4-

Marín va respondre les preguntes i inquietuds del públic assistent, i va anunciar que ja té molt encarrilada la que serà la seva sisena obra, una novel·la que s'apartarà del gènere romàntic més tradicional per endinsar-se a un món de fantasia. La presentació va ser conduïda per la directora de la Biblioteca, Elisabet Vázquez. Tamara Marín també condueix el Club de lectura Chick Lit a la mateixa Biblioteca els tercers dimecres de mes.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal