fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Prop de 100 alumnes matriculats fins ara als cursos del Centre Cultural -Cultura- 30/09/2019

Aquest dimarts, 1 d'octubre, comencen les classes del curs 2019-2020 al Centre Cultural. Fins al moment, s'han inscrit prop d'un centenar de persones, però encara queden places disponibles a grups de pintura, al taller infantil d'arts plàstiques i a puntes de coixí. És per això, que el període d'inscripció romandrà obert fins que s'omplin. El curs que més acceptació ha tingut ha estat ioga, que compta amb dos grups plens. Una de les novetats d'aquest any ha estat el servei de matriculació on line a través de l'aplicatiu Tatxan!, tot i que la majoria de persones ha escollit el procediment presencial i s'ha inscrit directament al Centre Cultural.

Prop de 100 alumnes matriculats fins ara als cursos del Centre Cultural -Imatge 1-

Tallers en família
Per aquest curs, l'Ajuntament ha volgut potenciar els tallers adreçats a públic familiar que es desenvolupen els matins del dissabte al Centre Cultural. Després de l'èxit que va tenir el taller de cuina en família, un dels canvis que s'han incorporat ha estat la creació de dos tallers diferenciats per edat: de 4 a 7 anys i de 8 a 12 anys. La primera sessió es dedicarà a elaborar galetes de Halloween. A més, aquest curs s'ofereixen com a novetat els tallers de makers per apropar-nos a la robòtica educativa, la impressió 3D i el tractament de la tecnologia d'una forma creativa i divertida en família. Tindran lloc els dissabtes al matí i el primer tractarà sobre soldadura electrònica familiar.

Formació a entitats
D'altra banda, l'Ajuntament segueix apostant per oferir un programa de formació a les entitats gratuït i variat, que consistirà en 6 sessions de novembre a abril en les quals es tractaran temes com ara la perspectiva de gènere, la gestió econòmica, l'elaboració de projectes i la cohesió interna, entre d'altres.

A banda dels tallers que organitza el PMC i que s'inicien aquesta setmana, l'oferta de cursos i tallers del Centre Cultural també inclou els que organitzen les entitats locals, els quals ja han començat.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal