fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 d'octubre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC presentarà tres mocions al Ple Municipal de setembre -Política- 17/09/2019

El grup municipal socialista presentarà tres mocions al proper Ple Municipal, previst pel dijous 26 de setembre: en favor de declarar festa d'interès local l'elaboració de les catifes florals per Corpus, de rebuig a les "amenaces" d'Endesa a les administracions locals i en favor de la neutralitat del consistori i les dependències municipals de cara a l'esperada sentència del judici al procés independentista. Totes tres mocions van ser presentades ahir en roda de premsa al Centre Cultural per part del seu portaveu, Luís Tirado, i el seu regidor Ramon Martos.

El PSC presentarà tres mocions al Ple Municipal de setembre -Imatge 1-

La primera moció, sobre les catifes florals, vol posar en relleu que Ripollet és "l'únic poble del Vallès que manté aquesta tradició", un fet que és "diferencial i únic" i que funciona gràcies a "l'autogestió i la participació dels veïns i les entitats". El PSC demanarà potenciar l'activitat per tal de consolidar-la, per tant sol·licitaran que es declari Festa d'Interès Local i se'n destini una partida específica als pressupostos, tal com va explicar el regidor Ramon Martos.

La segona moció, que presentaran tots els grups municipals del PSC a nivell català, vol instar a Endesa a què retiri l'amenaça del tall de subministrament a les famílies vulnerables si els ajuntaments no abonen el deute que se'ls reclama, i insta també a la Generalitat a liderar la negociació per regular aquest deute.

La darrera de les mocions presentades ahir vol instar al govern municipal a garantir la neutralitat del consistori i les dependències municipals pel que fa al debat independentista, "evitant l'exhibició de símbols de part".

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal