fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
La Jugatecambiental torna a Ripollet els diumenges -Medi Ambient- 13/09/2019

Aquest 15 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar, la Jugatecamebiental comença una nova temporada. Fins al desembre, aquesta activitat mediambiental torna als parcs dels Pinetons i de Massot per convertir-los en espais lúdics gratuïts amb tallers, jocs i itineraris guiats. Les Jugatequesambientals, iniciativa promoguda per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet, tindran lloc tots els diumenges al matí. Les activitats al parc de Pinetons, organitzades per Ripollet Natura, començaran aquest mateix diumenge 15, mentre que les de Massot, organitzades per la Gresca, ho faran diumenge 22.

La Jugatecambiental torna a Ripollet els diumenges -Imatge 1-La Jugatecambiental torna a Ripollet els diumenges -Imatge 2-La Jugatecambiental torna a Ripollet els diumenges -Imatge 3-

Belluga't per la mobilitat sostenible
El 22 de setembre, per celebrar el Dia de la Mobilitat Sostenible, la Jugatecambiental Pinetons celebrarà l'activitat "Belluga't per la mobilitat sostenible". Consistirà en una passejada des del parc dels Pinetons, passant pel riu Ripoll fins arribar al parc de la Llacuna. Durant el trajecte s'explicarà història i biodiversitat de la zona.

Caldrà inscripció prèvia 10 dies abans a la central de reserves tel 932562220 (de dilluns a divendres de 10 a 13 hores) o bé al mail activmuseuciencies@bcn.cat.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal