fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
El nou skatepark del parc dels Pinetons ja està en funcionament -Urbanisme- 12/09/2019

Des de fa ja uns dies patinadors de totes les edats i nivells ja s'apleguen al nou skatepark situat al parc dels Pinetons, unes instal·lacions d'uns 1.100 metres quadrats que, malgrat no estar encara oficialment inaugurades, ja estan completament acabades. Aquest skatepark compta amb elements com baranes, graons, bancs i rampes, seguint el concepte de skate plaça.

El nou skatepark del parc dels Pinetons ja està en funcionament -Imatge 1-El nou skatepark del parc dels Pinetons ja està en funcionament -Imatge 2-El nou skatepark del parc dels Pinetons ja està en funcionament -Imatge 3-El nou skatepark del parc dels Pinetons ja està en funcionament -Imatge 4-El nou skatepark del parc dels Pinetons ja està en funcionament -Imatge 5-

El nou park, construït per Spoko Ramps amb l'estudi arquitectònic previ a càrrec de l'empresa Argamassa, ha tingut una molt bona acollida entre els patinadors tant de Ripollet com de la comarca. La seva ubicació permet als aficionats a aquest esport, que serà olímpic l'any vinent a Tòquio, practicar-lo sense causar molèsties als veïns. La inauguració del skatepark està prevista pels mesos d'octubre o novembre.

També està molt avançada la creació del bosc humit que busca recuperar l'antic Torrent del Tortuguer. Se n'ha recuperat bona part de la vegetació i fauna pròpies de la zona abans de la seva urbanització. El pressupost total dels dos projectes ha estat d'1,2 milions d'euros, assumits per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal