fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El PMO imparteix un curs de manipulació de gasos fluorats -Serveis- 08/07/2019

En col·laboració amb el Gremi d'Instal·ladors i PIMES del Metall Cerdanyola, Ripollet, Montcada i rodalies

El PMO imparteix un curs de manipulació de gasos fluorats -Imatge 1-

El pròxim dilluns, 7 de juliol, el Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet iniciarà la primera de les 5 accions formatives que preveu impartir per a obtenir el Certificat professional de Manipulació de Gasos Fluorats. Es tracta d'una acció impartida en col·laboració amb el Gremi d'Instal·ladors i PIMES del Metall Cerdanyola, Ripollet, Montcada i rodalies. El curs està dirigit a persones treballadores en actiu o en situació de desocupació que vulguin millorar la seva qualificació professional i que ja disposin del Certificat de Manipulació de Gasos de Sistemes Frigorífics de qualsevol càrrega de refrigerant fluorat.

Aquesta certificació és imprescindible per obtenir l'habilitació professional segons el Reial Decret 115/2017 del 17 de gener. El PMO realitzarà 5 accions formatives de 6 hores de durada cadascuna, amb unes 14 persones participants. Així, en total, unes 70 persones del sector de les instal·lacions podran millorar les seves competències professionals.

La primera acció formativa es posarà en marxa el pròxim 8 de juliol, que ja té les places cobertes. La resta es realitzaran entre els mesos de setembre i desembre de 2019. Les dates s'acabaran de planificar tenint en compte la disponibilitat de les persones interessades.

Les persones interessades, que compleixin els requisits per poder realitzar aquesta formació, poden adreçar-se al Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet (c. de Sant Sebastià, 26, tel. 935 807 642) de 8.30 a 14 h, per tal de demanar més informació i/o fer la inscripció.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal