fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Iniciats dos nous plans d'ocupació amb 18 persones contractades -Economia- 03/07/2019

Aquest dilluns, 1 de juliol, l'Ajuntament de Ripollet ha posat en marxa dos nous plans d'ocupació, subvencionats per la Diputació de Barcelona, en el marc d'actuació de suport a la millora de l'ocupabilitat. Gràcies a aquests dos plans, 18 persones en atur han estat contractades per un període de 6 mesos. L'objectiu d'aquests projectes és rebaixar la taxa d'atur al nostre municipi, ajudar a millorar i fomentar l'ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic del territori.

Iniciats dos nous plans d'ocupació amb 18 persones contractades -Imatge 1-Iniciats dos nous plans d'ocupació amb 18 persones contractades -Imatge 2-

Les 18 persones contractades han ocupat diferents llocs de treball, com ara 9 administratius/ves que donen suport a diferents departaments; 1 dinamitzador de noves tecnologies; 1 tècnic de suport als plans d'ocupació; 4 peons de neteja; 2 tècnics de suport a les empreses i 1 tècnica d'orientació del mercat de treball en l'àmbit LGTBI.

Dins del projecte, les persones contractades rebran formació en diverses matèries com prevenció de riscos laborals; igualtat de gènere i LGTBI, i emprenedoria i tallers d'orientació de recerca de feina. Les persones participants també rebran un acompanyament de reforç durant tot el període de contractació i fins a la finalització del programa.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal