fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La ripolletenca Mireia Garrido, guanyadora del segon premi "Disello" de CORREOS -Societat- 18/06/2019

La ripolletenca Mireia Garrido ha guanyat el segon premi de la categoria juvenil de la cinquena edició del Concurs Nacional de Diseny de Segells "Disello", per la seva obra titulada "Retrat de Kiwi, el camaleó familiar", una ilustració pintada amb aquarel·la.

La ripolletenca Mireia Garrido, guanyadora del segon premi "Disello" de CORREOS -Imatge 1-La ripolletenca Mireia Garrido, guanyadora del segon premi "Disello" de CORREOS -Imatge 2-

Per categories, a la categoria general, per més grans de 18 anys, es van rebre a la present edició organitzada per CORREOS, 768 propostes i en la categoria juvenil, entre 12 i 17 anys, 945 treballs. Cal destacar que Mireia Garrido va quedar finalista a la seva categoria amb quatre obres.

La temàtica en aquesta ocasió va ser lliure, amb l'objectiu de cedir el segell com a llenç en blanc per tal que cada artista el fes servir com a suport per expresar allò que l'apossini, preocupi o motivi.

Després d'estar a la Sala d'Exposicions de Cibeles a Madrid, l'exposició de les 80 obres finalistes estarà fins al 2 de juliol a Barcelona, al hall de l'Oficina Principal de CORREOS, situada a la plaça d'Antonio López. La mostra, d'accès lliure i gratuït, es podrà visitar de dilluns a divendres de 8,30 h. a 21.30 h. i dissabtes de 8,30 h. a 14.00 h.

La ripolletenca Mireia Garrido és una jove promesa que ja va ser la guanyadora l'any passat del cartel de la Festa Major de Ripollet, així com del setè concurs escolar del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

NdP/A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal