fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
1 de juny, Ripollet celebra el Dia del Joc en família -Societat- 31/05/2019

La celebració tornarà a comptar amb la participació d'entitats relacionades amb l'Economia Social i Solidària

1 de juny, Ripollet celebra el Dia del Joc en família -Imatge 1-1 de juny, Ripollet celebra el Dia del Joc en família -Imatge 2-

Ripollet celebrarà l'1 de juny el Dia Internacional del Joc, per recordar que jugar és un dret, tal com recull l'article 31 de la Convenció sobre els Drets de l'Infant. Amb aquesta diada, que es commemora arreu del món el 28 de maig, l'Ajuntament vol sensibilitzar la població respecte de la importància del joc com a eina educativa i la recuperació dels carrers i places com a espais de joc. Així, a través del Projecte per a l'Impuls de l'Economia Social i Solidària (ESS) del Patronat Municipal d'Ocupació s'ha organitzat la segona edició de Dia Internacional del Joc a Ripollet, que se celebrarà dissabte, 1 de juny, d'11 a 13.30 h, a la plaça del Molí.

D'experimentar amb farina a programar robots
La jornada comptarà amb la participació de tres entitats locals de l'economia social i solidària relacionades amb l'educació, que són Els Solets_Minnilandia SCCL, l'Associació Ripolab Hacklab i l'Associació MamiCria. Elles seran les que prepararan diferents propostes de joc per a nadons i infants. Així, a la zona de joc, de 20 x 6 metres, trobarem els espais de la Llar, de Nadons, d'Aire, de Construccions i Minimons i d'Experimentació. Com a novetat, enguany hi haurà un espai diferenciat sobre tecnologia, on els participants podran a prendre a programar un petit robot i comprovar com es pot jugar manipulant la tecnologia d'una forma creativa.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal