fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Junt per Catalunya celebra un vermut popular amb la precència del diputat Lluís Font -Política- 21/05/2019

Junts per Catalunya Ripollet celebrava el passat diumenge un vermut popular al davant de la Torre de l'Argentera, amb la participació del diputat Lluís Font i Espinós. En declaracions a InfoRipollet, el nou cap de llista de JxCat, Joan Fandos, es va mostrar "animat pel suport que està donant la gent a la candidatura" i va demanar als presents que fessin "d'altaveu per tenir uns bons resultats el 26M".
Per la seva part, el diputat Lluís Font va fer un repàs de la situació política actual i va senyalar la importància de la coincidència de les Eleccions Europees i les Municipals, que "permeten connectar el macro amb el micro". Quant a la llista local, va destacar que era "molt coral i intergeneracional, que el candidat té el poble al cap, cosa que demostra que l'ha trepitjat i el coneix bé i compta amb un equip que sent passió pel bé comú". A l'acte també va assistir, per mostrar el seu suport, l'anterior cap de llista i portaveu municipal del PDeCat, Xavier Peñarando.

Junt per Catalunya celebra un vermut popular amb la precència del diputat Lluís Font -Imatge 1-Junt per Catalunya celebra un vermut popular amb la precència del diputat Lluís Font -Imatge 2-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal