fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 6 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Obert el termini per optar a les barres i xiringuitos de la Festa Major 2019 -Serveis- 20/05/2019

La Comissiˇ de Festa Major ha fet p˙bliques les Bases reguladores de l'ocupaciˇ temporal d'espais de domini p˙blic per a la prestaciˇ del servei barra de bar i xiringuito durant la Festa Major 2019, que tindrÓ lloc del 23 al 26 d'agost. El termini per a presentar les solĚlicituds al registre del Patronat Municipal de Cultura finalitza el pr˛xim 7 de juny, a les 19 h. Els sorteigs per a la distribuciˇ dels espais, es duran a terme l'11 de juny, a les 19.30 h i a les 20 h, al Centre Cultural. Les normatives, aprovades pel Consell d'Administraciˇ del Patronat Municipal de Cultura, a proposta de la Comissiˇ de la Festa Major, contemplen poques novetats respecte l'any passat.

Obert el termini per optar a les barres i xiringuitos de la Festa Major 2019 -Imatge 1-Obert el termini per optar a les barres i xiringuitos de la Festa Major 2019 -Imatge 2-

Pel que fa al servei de barra de bar, l'objectiu d'aquesta normativa Ús potenciar les diferents entitats culturals, juvenils i esportives del municipi, fomentant les seves activitats pr˛pies i la seva implicaciˇ en el desenvolupament de les festes. Podran optar aquelles entitats degudament inscrites en el registre municipal d'associacions i entitats locals.

Les entitats es podran presentar a la gestiˇ de les barres d'activitats o concerts que organitzi directament el PMC, garantint l'equilibri en el repartiment de les barres entre esportistes i culturals. La Comissiˇ de la Festa Major decidirÓ quina activitat/concert ofereix a les esportives i a les culturals.

De la mateixa manera que en anys anteriors, la Comissiˇ va decidir mantenir el sistema de sorteig per decidir les entitats adjudicatÓries del servei. No obstant, es deixa fora de sorteig a les barres associades a activitats organitzades per entitats. En aquest cas, l'entitat organitzadora d'una activitat que vulgui organitzar servei de bar, tindrÓ prioritat per a fer-ho.

Entre totes les solĚlicituds presentades per optar als serveis de bar es realitzarÓ un sorteig p˙blic el dia 11 de juny a les 20 hores en el Centre Cultural, per extreure el nom de l'adjudicatari. Com cada any, serÓ condiciˇ indispensable la presŔncia d'un representant acreditat de l'entitat i/o associaciˇ en el moment del sorteig. Finalment, es mantÚ a les bases que en el sorteig s'establirÓ un ordre de llista que servirÓ per cobrir possibles vacants, fruit de necessitats que puguin sorgir. TambÚ, que l'adjudicatari de l'any anterior pot optar a la convocat˛ria, tot i que en cas d'haver mÚs participants i de resultar-ne guanyador, aquest cedirÓ l'adjudicaciˇ a l'entitat que hagi quedat en segon terme.

Pel que fa a la normativa de xiringuitos, la Comissiˇ de la Festa Major va estar d'acord en mantenir els canvis introdu´ts en les bases fa quatre anys, en relaciˇ a l'obertura d'una segona zona habilitada per a la instalĚlaciˇ de xiringuitos. AixÝ doncs, els espais de domini p˙blic a adjudicar per a prestar aquests serveis durant els dies de Festa Major 2019 estaran ubicats a dues zones diferenciades: l'Av. de Catalunya i el Parc Gassˇ Vargas.

Podran accedir aquelles associacions o entitats que hagin organitzat activitats rellevants amb repercussiˇ popular en els Ómbits cultural, juvenil o esportiu a Ripollet.

D'altra banda, la Comissiˇ ha proposat mantenir els horaris de tancament dels xiringuitos, i el corresponent control del seu compliment, amb la conseqŘŔncia, si escau, de la desautoritzaciˇ del servei i de la possible repercussiˇ en la peticiˇ del servei de l'any segŘent.

NdP /A.B.


Icona Fitxer PDF - 0,15 Mb - Bases_reguladores_barres_festa_major_2019.pdf 
Icona Fitxer PDF - 0,13 Mb - Bases_reguladores_xiringuitos_2019.pdf 

AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal