fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 11 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
L'Ajuntament sanejarà i asfaltarà un solar privat al carrer de Sant Joan de forma subsidiària -Urbanisme- 10/05/2019

Les queixes ve´nals i l'incompliment del propietari de les ordres d'execuciˇ han motivat aquesta mesura

DesprÚs de mÚs d'un any de trÓmits administratius i de diversos requeriments al propietari, l'Ajuntament, a travÚs d'una resoluciˇ d'alcaldia d'execuciˇ subsidiÓria, procedirÓ a condicionar el solar situat al carrer de Sant Joan 8-12. Un espai que provoca, des de fa anys, problemes de salubritat i molŔsties als ve´ns. El solar, de 1.200 m2, Ús propietat de la mercantil Soriano Catalana de promociones, que haurÓ de fer-se cÓrrec de les despeses generades d'aquesta execuciˇ i que ascendeixen a 25.219,54 Ç. Els treballs es preveuen iniciar el mes de juny i consisteixen en la desbrossada, neteja, anivellament i asfaltat del solar.

L'Ajuntament sanejarà i asfaltarà un solar privat al carrer de Sant Joan de forma subsidiària -Imatge 1-L'Ajuntament sanejarà i asfaltarà un solar privat al carrer de Sant Joan de forma subsidiària -Imatge 2-

Des de 2005, l'Ajuntament ha tramitat diverses ordres d'execuciˇ en aquest emplašament, per problemes de salubritat p˙blica i queixes ve´nals, netejant el solar, subsidiÓriament, en diverses ocasions. A travÚs d'una d'aquestes ordres d'execuciˇ, aquesta Corporaciˇ va construir, a cÓrrec del titular del solar, un tancament d'obra amb porta metÓlĚlica, davant el perill que suposava el tancament existent.

L'any 2016, vist que apareixien moltes deixalles en el solar i davant la manca de manteniment per part del propietari, l'Ajuntament va procedir a enderrocar subsidiÓriament el tancament del solar, que va comenšar a ser utilitzat pels ve´ns com a aparcament, de forma espontÓnia. L'ordre d'execuciˇ actual ha estat derivada desprÚs que els Serveis TŔcnics Municipals hagin certificat que existeix un problema de generaciˇ i traspÓs de pols i terres des del solar a la via p˙blica i carrers adjacents, aixÝ com filtracions d'aigua. Es tracta d'una mesura d'execuciˇ foršosa que l'Ajuntament pot fer servir, segons la Llei d'Urbanisme, davant "l'incompliment injustificat de les ordres d'execuciˇ".

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal