fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 30 de setembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
El carrer del Torrent Tortuguer obrirà al trànsit com a via lenta -Urbanisme- 16/05/2019

Les obres del 'bosc humit' es preveuen finalitzar en unes tres setmanes

El mes de juny es preveu restablir el trÓnsit de vehicles pel carrer del Torrent Tortuguer, entre el carrer del Parc i l'avinguda del Mediterrani, un cop finalitzades les obres de creaciˇ d'una zona verda com a bosc humit a l'espai de l'antic Torrent Tortuguer. Amb l'enjardinament d'aquest espai s'aconsegueix enllašar el parc dels Pinetons amb la Casa Natura, que a mÚs el curs vinent acollirÓ els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Escola Els Pinetons. ╔s per aix˛ que s'ha decidit donar prioritat als vianants, limitant la velocitat a 20 km/h i prohibint la circulaciˇ de camions i vehicles pesants.

El carrer del Torrent Tortuguer obrirà al trànsit com a via lenta -Imatge 1-El carrer del Torrent Tortuguer obrirà al trànsit com a via lenta -Imatge 2-

Per aquest tram de carrer pacificat al trÓnsit nomÚs podran circular turismes i furgonetes, mentre que els camions hauran de passar per la carretera de Santiga. Pr˛ximament es procedirÓ a senyalitzar verticalment la zona i s'instalĚlaran bandes de reducciˇ de velocitat i passos amb ressalt.

El projecte, realitzat per l'└rea Metropolitana de Barcelona, pretÚn recordar el torrent que va ser entubat per sota del carrer, amb una zona verda on s'estan plantant espŔcies de zones humides, per tal de recrear l'espai original. Un cop finalitzades les obres, la part enjardinada del parc romandrÓ vallada, per tal que la vegetaciˇ arreli, fins passat l'estiu, mentre que les zones de pas restaran obertes.

NdPAGENDA

Jugatecambiental Massot: "El joc de memòria del parc"

Jugatecambiental Pinetons: "Land Art"

Inscripcions dels cursos i tallers municipals i d'entitats del Centre Cultural

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal