fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC presenta un programa electoral amb més de 200 propostes -Política- 06/05/2019

Esquerra Republicana ha fet públic el seu programa electoral, conformat per més de 200 propostes per millorar la ciutat i la gestió de l'Ajuntament. Sota el lema 'La força de la gent', l'alcaldable d'Esquerra, Eugeni Montanuy i diferents membres de la llista d'ERC, Jovent Republicà i els independents d'Ara AM, van desgranar les principals iniciatives per a la nova legislatura, davant els mitjans de comunicació municipals, el dissabte, 4 de maig, al parc Ginesta. Segons Montanuy, es tracta d'un programa "sense complexos", fruit d'una candidatura "cohesionada", contraposada als partits que "pateixen amnèsia del passat i silenci sobre el futur". El cap de llista republicà també va manifestar la seva voluntat de "buscar consensos, siguin qui siguin els governants".

ERC presenta un programa electoral amb més de 200 propostes -Imatge 1-ERC presenta un programa electoral amb més de 200 propostes -Imatge 2-ERC presenta un programa electoral amb més de 200 propostes -Imatge 3-

L'acte també va comptar amb la intervenció de l'anterior cap de llista i portaveu del grup municipal d'ERC, Lurdes Serra, qui va recordar les aportacions realitzades pel seu grup el darer mandat, com ara seu paper de desllorigador dels instituts escola, l'impuls de les taules Animalista i de Diversitat Funcional, així com aportacions al Pla de Mobilitat, entre altres. També va intervenir Pau Navarro, portaveu de Jovent Republicà, per remarcar la necessitat de potenciar polítiques més activet de joventut i fer un nou Casal de Joves. Seguiment altres membres de la llista van apuntar algunes de les principals idees del programa d'ERC: en educació, noves iniciatives per erradicar el fracàs escolar i escoles "liles"; en via pública, un pla d'inversions de manteniment i una app perquè el ciutadà pugui comunicar incidències; així com la voluntat de no abandonar les reivindicacions del soterrament de la C-58 ni la residència, ni l'altre cavall de batalla dels republicans, facilitar la mobilitat de les persones discapacitades.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal