fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 26 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Junts per Catalunya-Ripollet presenta una candidatura transversal de "compromesos amb el municipi" -Política- 05/05/2019

Junts per Catalunya-Ripollet va presentar la seva candidatura de cara a les Eleccions Municipals, una candidatura que, segons el seu cap de llista Joan Fandos, està elaborada "amb ripolletencs compromesos amb el seu municipi", i que busca ser transversal, "ni d'esquerres, ni de dretes, ni de centre".

Junts per Catalunya-Ripollet presenta una candidatura transversal de "compromesos amb el municipi" -Imatge 1-Junts per Catalunya-Ripollet presenta una candidatura transversal de "compromesos amb el municipi" -Imatge 2-Junts per Catalunya-Ripollet presenta una candidatura transversal de "compromesos amb el municipi" -Imatge 3-Junts per Catalunya-Ripollet presenta una candidatura transversal de "compromesos amb el municipi" -Imatge 4-Junts per Catalunya-Ripollet presenta una candidatura transversal de "compromesos amb el municipi" -Imatge 5-

A la presentació de la candidatura, realitzada al Teatre Auditori, el dijous, 2 de maig, hi va assistir també el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que va tenir un record pel seu antecessor Josep Rull, a qui havia visitat el dia anterior a la presó i, va assegurar, va "donar ànims pel Joan Fandos i li va desitjar sort". El Conseller també va remarcar que "la República comença a cada ajuntament".

Joan Fandos va recordar que el seu partit al final de l'anterior legislatura, quan havien format part del govern municipal, va deixar "l'economia sanejada", i Ripollet era "la població amb menys dèficit l'any 2015", i va criticar que l'estat de la ciutat i els seus carrers és pitjor que ara fa quatre anys, per culpa d'un govern que "en festes són els millors, tenen la matrícula d'honor, però que pel que fa a netejar i arreglar carrers no han fet res". Va apuntar que proposen impulsar les comunicacions del municipi, amb una estació de tren a la frontera amb Barberà, a la zona de Pinetons, amb un bus llançadora cap al centre.

Abans dels discursos del Conseller i el candidat, Xavier Peñarando va agrair el suport a tothom durant els darrers anys, i va voler tenir un record per Rosa Santacreu, Josep Maria Sabaté, Ermengol Estapé i Lluís Villar. L'acte va començar amb l'actuació musical del duo ripolletenc Midnight Sun.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal