fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Ja està disponible el programa d'activitats de lleure i esportives per a l'estiu 2019 a Ripollet -Educació- 11/04/2019

Aquest estiu els infants i joves de 3 a 17 anys tenen un total d'onze propostes d'activitats de lleure i esportives entre les quals escollir. El programa, que s'acaba d'editar, compta amb una activitat menys que l'any passat, donat que l'AFI El Martinet, tot i formar part de la Comissió de Casals d'Estiu, finalment no farà l'activitat, ja que l'escola estarà en obres. Així, ofereixen activitats el Patronat Municipal d'Esports, el CE La Gresca, l'EFB Ripollet, el CE l'Estel, l'AMPA Escola Enric Tatché i Pol, el Club Tenis Ripollet, el Bàsquet Sant Gabriel, l'AFA Els Pinetons, l'Associació Futbol Sala Ripollet, l'AMPA Gassó i Vidal i el Club de Futbol Ripollet. En total, més de 1.500 places disponibles, entre el 25 de juny i el 26 de juliol.

Ja està disponible el programa d'activitats de lleure i esportives per a l'estiu 2019 a Ripollet -Imatge 1-

Les activitats programades estan regulades pel Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys. Les propostes han estat treballades per les entitats organitzadores i el PAME, amb el grup tècnic de l'Ajuntament de Ripollet, dins la Comissió de casals d'activitats d'estiu de lleure i esportives. Totes elles es realitzaran en espais municipals, com ara escoles, instal·lacions esportives i altres espais culturals. L'ajuntament s'encarrega de cobrir les despeses de manteniment (llum, aigua, gas i neteja) i subvenciona el 100% del cost del personal vetllador, més una part de les despeses de cada entitat.

Entre avui i demà, es distribuiran 3.600 exemplars de la guia d'activitats de lleure i esportives a escoles i equipaments municipals. També es farà difusió en aquest web municipal i a les xarxes socials de l'enllaç perquè la ciutadania pugui consultar la publicació electrònica.

A més dels infants, la CE La Gresca ha organitzat la segona edició del casal "A la flor de la vida", que compta amb 40 participants i una gran varietat d'activitats culturals, esport, viatges, ciència i manualitats. Aquestes s'han organitzat de forma participativa, amb els vots de tots els participants, que també han suggerit les activitats i les destinacions que més els interessaven.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal