fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Unes 600 persones participen en la Festa comarcal de la Militància organitzada pel PSC de Ripollet -Política- 08/04/2019

Unes 600 persones, de diferents agrupacions socialistes de la comarca, van assistir a la Festa de la Militància, organitzada pel PSC de Ripollet. L'acte, que es va celebrar al pati de l'escola Tatché, va comptar amb la destacada participació del primer secretari del PSC, Miquel Iceta; la cap de llista del PSC de Barcelona i ministra, Meritxell Batet; i el secretari d'Organització del PSOE i també ministre, José Luís Ábalos. L'obertura de l'acte va anar a càrrec del portaveu socialista i cap de llista de Ripollet, Luís Tirado i el número 6 del PSC per Barcelona, el sabadellenc, Paco Aranda. Totes les intervencions van coincidir en la necessitat de combatre l'abstenció, per aturar la tornada de la dreta al govern de l'Estat.

Unes 600 persones participen en la Festa comarcal de la Militància organitzada pel PSC de Ripollet -Imatge 1-Unes 600 persones participen en la Festa comarcal de la Militància organitzada pel PSC de Ripollet -Imatge 2-Unes 600 persones participen en la Festa comarcal de la Militància organitzada pel PSC de Ripollet -Imatge 3-Unes 600 persones participen en la Festa comarcal de la Militància organitzada pel PSC de Ripollet -Imatge 4-Unes 600 persones participen en la Festa comarcal de la Militància organitzada pel PSC de Ripollet -Imatge 5-

En la seva intervenció, el cap de llista de Ripollet, Luís Tirado, va apuntar les línies del seu programa electoral, com ara reclamar una estació de tren per a Ripollet, la remodelació d'equipaments culturals i esportius i la millora de la neteja i la lluita contra l'atur, entre altres. Va aprofitar per criticar el govern de Decidim, al qual va titllar de "el del la triple I, d'incapaç, incompetent i independentista". Per a Tirado, "la CUP no ha fet res, ni contra l'atur, ni per la residència, ni els parcs, que estan mal atesos; ni per les instal·lacions esportives, que estan descuidades".

Per la seva part, el número 6 de la candidatura del PSC per Barcelona, el sabadellenc Paco Aranda, va desgranar el lema "Fes que passi", cridant a la participació "perquè no tornin els que no volen treure el dictador del Valle". Seguidament, el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, va criticar la situació de Catalunya, dient que "Torra, en lloc de posar els agents que falten als pobles, es posa una guàrdia personal" i va reivindicar per als catalans "respecte, convivència, justícia social i bon govern".

A continuació, el Secretari d'Organització del PSOE i ministre de Foment, José Luís Ábalos, va manifestar que "aquestes eleccions ens juguem l'Espanya i la Catalunya que volem", argumentant que "la gent vol ben poc, només viure en llibertat, tenir feina, una bona sanitat i conviure en pau". En aquest sentit, va alertar sobre l'aparició de l'extrema dreta, que, segons Ábalos, és fruit de "la descomposició del PP". Finalment, va concloure els parlaments la cap de llista del PSC per Barcelona i ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, qui va afirmar que "necessitem i mereixem esperança". Per a Batet, "Catalunya, que era el motor d'Espanya, ha perdut aquest reconeixement" i va retreure al govern de la Generalitat que "la societat catalana no es mereix el que ens estan fent. Prou d'excuses. Prou perdre el temps. Estem tips de la confrontació, de la crispació. Volem diàleg dins la Llei".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal