fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La Junta de Govern Local dóna llum verd a les principals inversions pendents -Política- 05/04/2019

Una vegada liquidat el pressupost de 2018, la Junta de Govern Local ha pogut continuar aprovant projectes i adjudicacions que formaven part del paquet d'inversions de 2018. Així, el passat dimarts, 26 de març, van passar per Junta de Govern Local diversos punts d'acord en aquest sentit. Es tracta, principalment, de projectes de millora d'instal·lacions esportives i edificis municipals i actuacions a la via pública.

La Junta de Govern Local dóna llum verd a les principals inversions pendents -Imatge 1-

Entre els projectes adjudicats, hi ha el d'impermeabilització de l'edifici principal del Poliesportiu Municipal, la instal·lació de la gespa artificial reciclada a la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal, la rehabilitació integral de la coberta, habilitació interior espai en desús i posta en marxa de plaques solars tèrmiques a l'Escola Bressol La Rodeta del Molí; el condicionament de les oficines de l'àmbit de Ciutat i Sostenibilitat, i la recuperació mediambiental de l'entorn fluvial d'un tram de la llera del riu Ripoll fase 1. La majoria d'ells començaran a executar-se aviat, a excepció de la instal·lació de la gespa i les actuacions a les escoles bressol, que s'hauran de fer durant l'estiu.

Pel que fa als projectes aprovats, hi ha el de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal de Ripollet, la reforma de les instal·lacions d'aire condicionat i calefacció als vestuaris del camp de futbol de l'Industrial i el reasfaltat de carrers, implantació de passos elevats i habilitació d'aparcaments al parc Norbert Fusté. La licitació d'aquests tres projectes es va iniciar aquest dimarts, 2 d'abril.

NP/A.B.


Icona Fitxer PDF - 1,01 Mb - JGL_acta_260319.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal