fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 11 de desembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La nova cooperativa MUSART aspirarà a la licitació de l'Escola Municipal de Música -Cultura- 03/04/2019

Neix una nova entitat musical a Ripollet, la cooperativa Musart, que segons els seus fundadors, "aposta por la dinamització musical a Ripollet i el seu entorn". Es tracta de professors de l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès", que han decidit emancipar-se i crear la cooperativa per tal de poder oferir la seva proposta de licitació de l'Escola de Música a l'Ajuntament.

La nova cooperativa MUSART aspirarà a la licitació de l'Escola Municipal de Música -Imatge 1-

Segons els fundadors "El creixement de l'Escola i l'augment continuat d'alumnat ha generat una situació poc esperada i de difícil gestió per l'entitat que, malgrat creure i defensar el projecte, ha de donar resposta econòmica i de gestió diària d'una activitat poc usual per a una Entitat Coral". A part de demanar la licitació, asseguren que volen "organitzar i dinamitzar el nostre entorn musical i artístic amb xerrades, tallers, trobades i concerts", i "necessitem ensenyar i compartir tot el que aquest art ens pot aportar".

FOTO: Fundadors de la cooperativa MUSART, durant la signatura per l'alta de la cooperativa. d'esquerra a dreta, Jordi Giménez, Silvia Miguel, Jordi Romero, Andrea Mattingley, Roger Sabartés, Alba Bru.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal