fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC presenta la llista de les Municipals del vot d'esquerres no independentista -Política- 12/03/2019

El PSC de Ripollet ha presentat la llista electoral de les pròximes Eleccions Municipals amb vocació de "guanyar" i aglutinar el vot d'esquerres no independentista, segons va declarar, en roda de premsa, el seu cap de llista i portaveu del grup socialista, Luís Tirado. Va destacar el suport unànime de la militància a la llista, així com la seva paritat, qualificació i arrelament social, cultural, esportiu i, especialment, a les AMPA. Com a número 2 va Eva Herrera, qui va ressaltar la renovació de la formació. De número 3 han fitxat -com a independent- a Ramon Martos, ex cap de llista d'Iniciativa, amb el missatge que "el PSC és la millor opció també per als votants fidels d'esquerres, d'Iniciativa, Esquerra Unida i Alternativa i Podem", que no se sentin identificats amb les posicions independentistes, segons Tirado.

El PSC presenta la llista de les Municipals del vot d'esquerres no independentista -Imatge 1-El PSC presenta la llista de les Municipals del vot d'esquerres no independentista -Imatge 2-
El cap de llista socialista va definir la llista del PSC a les Eleccions Municipals com a "amable i positiva, amb un programa ambiciós, per un Ripollet millor, amb serveis de qualitat". Per a Tirado, la legislatura de Decidim han estat "quatre anys perduts, en què s'ha desaprofitat un cicle econòmic alcista per lluitar contra l'atur". Segons el mateix, Decidim ha estat "incompetent, incomplidor i ha governat només per a una part, els independentistes". Per la seva part, Ramon Martos, qui va dir sentir-se còmode amb la línia no independentista dels socialistes, va definir els darrers quatre anys com "un bany de realitat per a Decidim" que, segons ell, podria facilitar un nou marc de col·laboració en el futur. Finalment, Tirado va definir aquests anys a l'oposició com un temps d'aprenentatge i va concloure dient "com a maratonià que sóc, ens hem estat entrenant, preparant-nos i aprenent, amb temps i il·lusió, per arribar a la meta, que és tornar a governar Ripollet".

Fotos
- 19 dels 21 integrants de la llista
- roda de premsa de presentació de la llistaAGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal