fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arriba una nova edició de Movem el Teatre -Cultura- 22/02/2019

El dilluns 25 diferents espais singulars de la ciutat acolliran les propostes teatrals, musicals i de dansa incloses en el programa 'Movem el teatre'. La iniciativa s'emmarca en la celebració del 25è aniversari de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i, per aquest motiu, es celebrarà el dia 25 de cada mes.

Arriba una nova edició de Movem el Teatre -Imatge 1-Arriba una nova edició de Movem el Teatre -Imatge 2-

La organització, a més, fomenta que la gent comparteixi les seves fotografies i gravacions dels actes per elaborar un documental sobre el 25è aniversari de l'AETMV. Es poden fer arribar per correu electrònic a movemelteatre@espectadorsripollet.cat o etiquetant-los a les xarxes.

La programació per aquesta edició és la següent:

16.45: Parc de Dolores Ibarruri. Les companyies assagen al carrer de Sant Andreu, amb la participació de D-Fleky's by Racons per Gaudir de Ripollet i els actors i actrius Rosa Puig, Montse Pérez, Cristina Benavent, Salvador Linares, María Ruiz i Sílvia Pérez i la col·laboració d'El Blau Cafeteria.

17h: Diàleg sobre rodes. Mònica López i Jordi Sans pugen al transport públic per parlar d'educació de les "seves" Criatures.

18h: Un barber musical. Els clarinets de l'Escola de música sonaran en un espai insòlit: la terrassa del Centre a la Rambla de Sant Jordi.

19.15h: Galeries Mercacentre (Bolsos Blasco i English Torras). Records de les Nits de música, a càrrec Marta López i M. Jesús Marquès, i una criatura que vol ser gran, Montse Pérez. Demaneu invitació als dos establiments.

20.30h: Amor en la foscor. Ella s'ha casat amb un altre, però la passió la fa fugir amb el seu amor de veritat. Agustín Villar i Francisca Fernández ens portaran sobre rodes per unes Bodes de sangre en homenatge al gran Federico García Lorca.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal