fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
C's durà al Ple el debat sobre la seguretat i l'incivisme a Can Tiana-Pont Vell -Política- 20/02/2019

El grup municipal de Ciutadans, en un acte de precampanya electoral al barri de Can Tiana-Pont Vell, va presentar les seves propostes d'actuacions per al barri, centrades en tres grans eixos. El principal, la seguretat i el civisme, ja el duran en forma de moció al proper Ple Municipal. També van presentar propostes pel que fa a l'impacte de l'autopista a Ripollet i al barri i l'acció sobre solars i edificis per fer-hi equipaments per a la ciutadania.

C's durà al Ple el debat sobre la seguretat i l'incivisme a Can Tiana-Pont Vell -Imatge 1-

Pel que fa a la seguretat, Ciutadans proposa incrementar les multes als actes incívics a través de les Ordenances municipals. També demanaran implementar patrulles conjuntes de Policia Municipal i Mossos d'Esquadra, per combatre uns problemes que venen, principalment, de "pisos on s'està venent droga" dels quals l'Ajuntament coneix l'existència, segons el candidat del partit taronja a Ripollet, Josep Gabarra.

Pel que fa a l'impacte de l'autopista sobre el barri, Gabarra va assegurar que la seva formació es compromet a instar al Parlament fer un estudi real del cost del soterrament, a través de la diputada María Valle, present a l'acte. Mentre no s'efectuï aquest soterrament, però, Ciutadans proposa la instal·lació de plaques acústiques com a solució "tangible i real". Per últim, proposen l'expropiació forçosa d'equipaments per portar, entre altres coses, una Escola Oficial d'Idiomes al barri i poder lluitar contra l'especulació posant solars a la disposició de l'Administració per fer-hi equipaments públics.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal