fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 6 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
La Generalitat atorga la llicència definitiva de l'emissora municipal Ripollet Ràdio -Comunicació- 13/02/2019

El Consell Executiu de la Generalitat va acordar, a la sessiˇ del passat 5 de febrer, l'atorgament de la llicŔncia definitiva de l'emissora municipal de l'Ajuntament de Ripollet. L'adjudicaciˇ forma part d'un lot, entre les quals tambÚ es troben els municipis d'Argentona, Abrera, Solsona, Tortosa i PremiÓ de Dalt. L'autoritzaciˇ definitiva compta amb el vistiplau de la Prefectura Provincial d'Inspecciˇ del Ministeri d'Ind˙stria. Com a principal novetat, l'expedient tŔcnic tambÚ compta amb el certificat d'exposiciˇ radioelŔctrica, que les primeres emissores legalitzades no van haver de passar i que ara Ús obligatori.

La Generalitat atorga la llicència definitiva de l'emissora municipal Ripollet Ràdio -Imatge 1-

Millora de la cobertura
En uns dies, Ripollet RÓdio procedirÓ a l'ajust de la potŔncia autoritzada per millorar la cobertura. Recentment, tambÚ han estat solucionades les interferŔncies que dificultaven la sintonitzaciˇ de l'emissora a la part del nucli urbÓ mÚs pr˛xim a BarberÓ. Estaven ocasionades per una emissora privada que emet des del centre emissor de Sant Celoni en el mateix punt del dial (91.3 FM). DesprÚs de diverses queixes, es va solĚlicitar una inspecciˇ de Telecomunicacions, que va obligar a l'emissora causant de les interferŔncies a ajustar les seves antenes.

43 programes i 100 colĚlaboradors
Ripollet RÓdio emet una programaciˇ mixta de m˙sica i programes especialitzats de 10 del matÝ a 10 de la nit, excepte els divendres, que acaba a les 23 hores. Els caps de setmana es poden escoltar les repeticions dels programes emesos. La rÓdio local tÚ mÚs de 40 programes en antena, entre setmanals, quinzenals i mensuals, realitzats per un centenar de voluntaris -entre amants de la rÓdio i estudiants-. D'aquests espais, 35 sˇn de producciˇ pr˛pia (25 de voluntaris i 10 d'entitats colĚlaboradores) i els altres 8, coproduccions de diferents emissores.

La seva programaciˇ es pot seguir en directe al 91.3 FM, online i a ripolletradio.cat -on tambÚ es pot trobar un arxiu de 6.700 programes per descarregar de La rÓdio a la carta- i a travÚs de les emissions per Facebook live de l'Informatiu Setmanal i l'hist˛ric espai Viaje al Reino del Metal, de Ripollet Rock, entre altres.

NP/A.B.AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal