fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 15 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
La Generalitat atorga la llicència definitiva de l'emissora municipal Ripollet Ràdio -Comunicació- 13/02/2019

El Consell Executiu de la Generalitat va acordar, a la sessió del passat 5 de febrer, l'atorgament de la llicència definitiva de l'emissora municipal de l'Ajuntament de Ripollet. L'adjudicació forma part d'un lot, entre les quals també es troben els municipis d'Argentona, Abrera, Solsona, Tortosa i Premià de Dalt. L'autorització definitiva compta amb el vistiplau de la Prefectura Provincial d'Inspecció del Ministeri d'Indústria. Com a principal novetat, l'expedient tècnic també compta amb el certificat d'exposició radioelèctrica, que les primeres emissores legalitzades no van haver de passar i que ara és obligatori.

La Generalitat atorga la llicència definitiva de l'emissora municipal Ripollet Ràdio -Imatge 1-

Millora de la cobertura
En uns dies, Ripollet Ràdio procedirà a l'ajust de la potència autoritzada per millorar la cobertura. Recentment, també han estat solucionades les interferències que dificultaven la sintonització de l'emissora a la part del nucli urbà més pròxim a Barberà. Estaven ocasionades per una emissora privada que emet des del centre emissor de Sant Celoni en el mateix punt del dial (91.3 FM). Després de diverses queixes, es va sol·licitar una inspecció de Telecomunicacions, que va obligar a l'emissora causant de les interferències a ajustar les seves antenes.

43 programes i 100 col·laboradors
Ripollet Ràdio emet una programació mixta de música i programes especialitzats de 10 del matí a 10 de la nit, excepte els divendres, que acaba a les 23 hores. Els caps de setmana es poden escoltar les repeticions dels programes emesos. La ràdio local té més de 40 programes en antena, entre setmanals, quinzenals i mensuals, realitzats per un centenar de voluntaris -entre amants de la ràdio i estudiants-. D'aquests espais, 35 són de producció pròpia (25 de voluntaris i 10 d'entitats col·laboradores) i els altres 8, coproduccions de diferents emissores.

La seva programació es pot seguir en directe al 91.3 FM, online i a ripolletradio.cat -on també es pot trobar un arxiu de 6.700 programes per descarregar de La ràdio a la carta- i a través de les emissions per Facebook live de l'Informatiu Setmanal i l'històric espai Viaje al Reino del Metal, de Ripollet Rock, entre altres.

NP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal