fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 de juliol de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ajuntament i Generalitat es reuneixen per negociar el conveni sobre la residència -Serveis- 12/02/2019

L'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, acompanyat per la tinent d'alcalde de Serveis Socials i Gent Gran, Reyes Muñoz i responsables tècniques municipals, es va reunir el passat dijous, 7 de febrer, amb Francesc Iglesias, secretari del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i amb Joan Ramon Ruiz, director general de Protecció Social, per tal de parlar del projecte de la residència per a gent gran. L'Ajuntament ha aportat l'avantprojecte, realitzat pels serveis tècnics municipals i ha expressat les seves demandes quant a les característiques del futur equipament. Ara s'espera que, en breu, la Generalitat presenti la proposta definitiva del conveni de voluntats.

Ajuntament i Generalitat es reuneixen per negociar el conveni sobre la residència -Imatge 1-

Concretament, l'alcalde de Ripollet ha demanat al secretari del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que el conveni contempli entre 80 i 120 places de residència, 32 places de centre de dia per a gent gran i 15 places d'atenció psicogeriàtrica. A banda d'això, també ha insistit en la possibilitat d'incloure habitatges tutelats en aquesta primera fase.

Des del Departament han felicitat l'Ajuntament per la feina feta i la qualitat del projecte presentat i han admès que és un projecte necessari i coherent. Igualment, s'han compromès a estudiar les demandes del consistori i a presentar aviat el conveni de voluntats definitiu, la signatura del qual es preveu realitzar durant el mes de març. Això suposaria tenir via lliure per a poder elaborar el projecte executiu de la residència i la seva posterior licitació.
NdP
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal