fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 de juliol de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH Ripollet - Cerdanyola crea una escola popular -Societat- 07/02/2019

Membres de la PAH Ripollet - Cerdanyola han dut a terme la creació d'una escola popular, anomenada Escola Popular Rizal, al parc Rizal del barri de Can Mas (Ripollet), un projecte sense ànim de lucre que ajuda a les famílies sense recursos econòmics per pagar classes de reforç escolar. L'Escola es troba al mateix local de la PAH de Ripollet.

La PAH Ripollet - Cerdanyola crea una escola popular -Imatge 1-

Un dels principals punts del seu projecte és la lluita contra l'obstaculització de l'accés a la cultura i l'educació que pateixen les famílies de renda baixa. Amb aquesta iniciativa pretén ensenyar el valors de la responsabilitat veïnal als infants i oferir-los empoderament, realització personal i desenvolupament crític.

L'Escola Rizal funciona els dimecres de 17'30 a 19 h i compta amb 12 voluntaris d'entre 18 i 25 anys. Els professors funcionen en rotació, de manera que hi ha quatre professors al centre cada dimecres. Fins fa poc tenien 10 alumnes d'entre 5 i 16 anys, però s'espera ampliar aquest número fins als 13 infants. A més, hi ha la possibilitat de què els pares puguin assistir a les classes per observar. Fins ara, han rebut aportacions voluntàries en forma de material escolar.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal