fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Núria Escursell, nova secretària de formació i activisme del Jovent Republicà del Vallès Occidental -Política- 04/02/2019

El Jovent Republicà del Vallès Occidental (l'antiga JERC) va celebrar el passat cap de setmana el seu segon Congrés Regional, on va renovar executiva permanent pels dos anys vinents. Daniel Jovell, de Cerdanyola, va ser escollit nou Portaveu de la regional. La ripolletenca Núria Escursell serà la nova secretària de formació i activisme. Així mateix, el també ripolletenc Pau Navarro va ser escollit Conseller Nacional de Jovent Republicà per la regional del Vallès Occidental.

Núria Escursell, nova secretària de formació i activisme del Jovent Republicà del Vallès Occidental -Imatge 1-
En aquesta candidatura a l'executiva permanent, l'acompanyen Albert Gallardo (Terrassa), com a secretari d'organització; Carlota Gallés (Sabadell), com a secretària de comunicació; Gerard Garrido (Montcada i Reixac), com a secretari de finances; Núria Escursell (Ripollet), com a secretària de formació i activisme; Laia Carbonell (Sant Cugat), com a secretària d'Igualtat i Roger Barranco (Rubí), com a secretari de política municipal.

Primer càrrec de responsabilitat
La tasca de Núria Escursell com a secretària de formació i activisme serà encarregar-se de les accions de la formació arreu del territori, en coordinació amb els altres secretaris d'activisme i gestionar la formació interna de les seccions locals de la regional del Vallès Occidental, així com altres formacions obertes per afrontar "el moment polític que ve ara", apunta Escursell.

Núria Escursell és militant del Jovent Republicà des de 2016 i afronta el seu primer càrrec de responsabilitat a la secció comarcal de l'organització. Té 19 anys i és estudiant d'Enginyeria en Vehicles Aeroespacials a ESEIAAT (UPC). Afronta el repte "amb molta il·lusió i moltes ganes".

Pròximes activitats
Alguns dels reptes que assolirà aquesta nova permanent serà la coordinació de la campanya #JudiciFranquista als municipis de la comarca, condemnant l'estat espanyol. D'altra banda, en un període d'eleccions municipals, també organitzaran campanyes de pressió a ajuntaments i organitzacions per tal que les polítiques de "km.0" siguin permeables a l'opinió del jovent. També es renovarà una nova edició del concurs per a talents músics novells 'Music Jove'.
JP





AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal