fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Iniciades les obres de millora del Pavelló Joan Creus -Urbanisme- 27/12/2018

A finals de desembre van començar les obres d'arranjament i pintura del Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus, que preveuen finalitzar la segona setmana de gener. Es tracta de treballs d'arranjament i pintat que afecten la pista central, la pista annexa, les grades i el vestíbul, amb un cost total de prop de 70.000 euros.

Iniciades les obres de millora del Pavelló Joan Creus  -Imatge 1-Iniciades les obres de millora del Pavelló Joan Creus  -Imatge 2-Iniciades les obres de millora del Pavelló Joan Creus  -Imatge 3-Iniciades les obres de millora del Pavelló Joan Creus  -Imatge 4-
Concretament, s'està procedint a l'arranjament i pintat de les graderies i del terra de la pista principal i annexa, l'arranjament del terra del vestíbul, la substitució d'armaris d'extintors i mànegues contra incendis i el canvi de focus amb llums led. Un cop finalitzats aquests treballs, es procedirà a la pintura de les parets interiors de tota la instal·lació. El Patronat Municipal d'Esports va informar de les obres amb anterioritat a les entitats esportives afectades, reubicant algunes activitats previstes.

Durant l'any 2019 està previst realitzar un nou paquet de millores, que inclou la substitució de revestiments de fusta interior, la remodelació dels lavabos públics, la substitució del fals sostre del passadís, el condicionament dels vestidors de la pista annexa i l'execució del projecte d'aïllament del Pavelló Municipal Joan Creus.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal