fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 24 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Pla municipal de reparació de voreres i millora d'accessos a diverses zones de Ripollet -Serveis- 24/12/2018

La Regidoria d'Espai i Obra Pública està duent a terme, a diverses zones del municipi, un pla de millora de carrers, accessos i passos de vianants, amb l'objectiu de fer-los més accessibles, còmodes i segurs als veïns i veïnes que passegen i es desplacen a peu o amb cadira de rodes per Ripollet. Les actuacions es concentren, principalment, a la Rambla de Sant Jordi, el carrer de Pau Casals i la zona d'accés al Poliesportiu i al Camp de Futbol Municipal i la major part d'elles responen a demandes veïnals.

Pla municipal de reparació de voreres i millora d'accessos a diverses zones de Ripollet -Imatge 1-Pla municipal de reparació de voreres i millora d'accessos a diverses zones de Ripollet -Imatge 2-Pla municipal de reparació de voreres i millora d'accessos a diverses zones de Ripollet -Imatge 3-Pla municipal de reparació de voreres i millora d'accessos a diverses zones de Ripollet -Imatge 4-

Des del carrer de Padró i fins al carrer de València, la Brigada ha substituït o fixat tot aquell panot trencat o que es movia de la rambla de Sant Jordi. El mateix s'ha fet al carrer de Pau Casals, entre les rambles de Sant Andreu i Sant Jordi. En aquest darrer tram, properament es procedirà a realitzar una actuació per evitar que el paviment de la vorera rellisqui, tal com han fet arribar els veïns i veïnes. Quant a les voreres, la Brigada també ha arranjat un tram de la vorera de l'Avinguda Catalunya, a l'alçada de l'escola bressol municipal La Verema i l'escola Els Pinetons, fent més amples els embornals dels arbres, per evitar que les arrels aixequin el panot. Encara falta un altre tram per reparar.

A la zona del Poliesportiu i el Camp de Futbol Municipal s'ha millorat tant l'accés al camí del vial del Ripoll, com els accessos als dos equipaments esportius, amb la construcció de passos adaptats, el pintat de passos de vianants i la instal·lació de bandes reductores de velocitat. La proposta de la major part d'aquestes actuacions ha sorgit de la Taula per la diversitat funcional.

La Brigada també ha reparat i ha instal·lat noves bandes reductores de velocitat a diversos carrers de Ripollet, destacant el camí de la Serra, on s'havien detectat nombrosos vehicles amb excés de velocitat. A més, l'Ajuntament ha adquirit nova maquinària per a la seva instal·lació.

NP/S.R.AGENDA

Festival country

Ikigai Japan Week: Taller de dibuix manga

Cinefòrum

Ikigai Japan Week: Taller de cuina japonesa

Ikigai Japan Week: Taller d'iniciació al japonès

Ikigai Japan Week: Cinema: "Your Name"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal