fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 26 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Èxit rotund de la Marató de TV3 a Ripollet -Societat- 17/12/2018

La Marató de TV3 ha batut el seu propi rècord de recaudació, amb 10.715.430 €. Aquesta xifra supera la de l'edició del 2012, que també estava dedicada a la lluita contra el càncer, i va acabar recollint més de 12 milions, segons la CCMA. La recaptació es va aconseguir durant les quinze hores de programa, que va combinar la sensibilització, l'entreteniment i la divulgació.

Èxit rotund de la Marató de TV3 a Ripollet -Imatge 1-Èxit rotund de la Marató de TV3 a Ripollet -Imatge 2-Èxit rotund de la Marató de TV3 a Ripollet -Imatge 3-Èxit rotund de la Marató de TV3 a Ripollet -Imatge 4-Èxit rotund de la Marató de TV3 a Ripollet -Imatge 5-

A Ripollet, l'èxit ha estat paral·lel. L'esforç conjunt entre associacions i ciutadania ha reunit més de 4000 €. Els actes de la Marató van començar el dijous, 13 de desembre, amb la cantada de nadales i caixa solidària de la FEDAC, que van reunir 498,68 € . El divendres, l'Escola Anselm Clavé va organitzar la VII edició de paradetes per la marató, que van recaptar 484€, amb la venda de dibuixos i manualitats solidàries dels alumnes d'infantil i primària, i la caixa de solidaritat.

Dissabte al matí, Diables de Ripollet reunien uns 170 € fent-se fotos amb la ciutadania i el Poll Foll, i a la tarda, l'Associació Line Dance Palau Ausit, juntament amb Cosir i Xerrar, van acumular 883€. Diumenge al matí, l'AMPA i l'Institut Palau Ausit van organitzar un mercat solidari, on van vendre samarretes més de 200 samarretes, i una paella popular, on van participar unes 150 persones. La CRAC va aconseguir reunir 875 € amb tallers, cercavila i calendari de gegants solidaris. Totes les associacions s'han mostrat molt satisfetes dels resultats, que en moltes ocasions superen els de l'any passat.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal