fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 26 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Taller per ajudar a mares i pares a millorar i reforçar la relació amb els seus fills adolescents -Societat- 17/12/2018

El pròxim dimarts, 18 de desembre, es realitzarà el darrer dels tres tallers per a mares i pares amb fills adolescents, que s'han programat aquest mes de desembre a l'Institut Palau Ausit. En aquesta sessió es treballarà amb les famílies les habilitats comunicatives i la gestió de conflictes. El taller és gratuït i organitzat des de la comissió de Salut i Joves de l'Ajuntament de Ripollet, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest tindrà lloc al mateix centre educatiu, de 17.30 a 19.30 h.

Taller per ajudar a mares i pares a millorar i reforçar la relació amb els seus fills adolescents -Imatge 1-

Es tracta d'un taller pràctic dirigit a mares i pares per reforçar la seva funció parental, treballant assertivament normes i límits cap als fills, mitjançant habilitats socials d'educació emocional i comunicació interpersonal. La sessió vol ser un espai on poder plantejar dubtes o dificultats, intercanviar experiències i, mitjançant la reflexió col·lectiva, trobar estratègies per millorar la tasca educativa i donar pautes d'actuació per prevenir el consum de substàncies.

El taller estarà conduït per professionals del Centre de Prevenció i Intervenció en Drogodependències SPOTT, amb el suport d'un educador de Serveis Socials. A les anteriors sessions, celebrades els dies 4 i 11 de desembre, s'han tractat temes com les funcions de la família amb els fills, les peculiaritats de l'adolescència i cóm fomentar la comunicació a casa.

NP / A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal