fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Prudència a les AMPA davant l'aturada temporal del Decret de menjadors -Societat- 13/12/2018

El passat dimarts, 11 de desembre, el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, es va reunir amb el MUCE (Marc unitari de la comunitat educativa), on va comunicar que es posposava la presentació del nou Decret de menjadors, però que es seguiria treballant l'objectiu de regular aquest servei, buscant un acord amb les AMPA. Tot sembla apuntar a que les associacions de mares i pares podran mantenir l'espai l'any vinent.

Prudència a les AMPA davant l'aturada temporal del Decret de menjadors -Imatge 1-

Malgrat l'alegria de formacions polítiques i associacions de mares i pares d'alumnes que havien fet actuacions per aturar aquest Decret, entitats com la Federació d'associacions de mares i pares de Catalunya (FAPAC) i SOS Menjadors demanen cautela.

En un comunicat oficial, la FAPAC mostrava preocupació perquè la "suposada retirada o aturada pretengui intentar silenciar a les famí́lies i a la resta de la comunitat educativa donant falsos missatges", i acusava al Departament d'Educació d'escudar-se en l'eventual aprovació de la Llei de Contractes de Servei a les Persones al Parlament de Catalunya.

Una vegada s'aprovi aquesta Llei, el Decret de menjadors s'hi haurà d'ajustar, un resultat que garantiria la privatització i externalització, tant del servei de menjador, com dels serveis d'acollida i d'extraescolars.

SOS Menjadors demanava prudència a les AMPA i formacions polítiques que celebraven l'endarreriment, i anunciava que les AMPA seguirien fent actuacions, com la del 19 de desembre als patis de les escoles i la del 19 de gener, davant el Parlament de Catalunya i altres capitals.

A Ripollet, l'AFA Els Pinetons ha enviat un comunicat a Ripollet Ràdio on ha volgut agraïr el suport de totes les forces polítiques a la presentació de la moció conjunta contra el Decret, durant el ple ordinari del passat 29 de novembre; i han demanat prudència i perseverància perquè les AMPA puguin seguir gestionant aquest servei.

A.B.
FOTO: Imatge d'arxiu del menjador de l'AFA Els Pinetons



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal