fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
'La Pòlio no és història', la primera jornada i espai de trobada d'Entretots a Ripollet -Societat- 11/12/2018

Aquesta tarda, 11 de desembre, a partir de les 17 h, el Centre Cultural acull el primer Espai de debat de l'Associació Entretots a Ripollet. La delegació vallesana de l'entitat, l'objectiu de la qual és donar suport a les persones amb diversitat funcional, es va constituir a Ripollet el passat mes d'octubre.

'La Pòlio no és història', la primera jornada i espai de trobada d'Entretots a Ripollet   -Imatge 1-'La Pòlio no és història', la primera jornada i espai de trobada d'Entretots a Ripollet   -Imatge 2-

Aquest primer Espai de trobada presenta una Jornada entorn la Pòlio i la Síndrome Postpòlio, sota el títol La Pòlio no és història. A les 17.30 h, el psicopedagog Alberto Castro, també coordinador de la delegació vallesana i secretari d'Entretots, presentarà la xerrada Accessibilitat universal, dret i responsabilitat. En ella parlarà de la importància de l'accessibilitat per aquest col·lectiu i de les conseqüències de no complir el marc legal vigent. A les 18 h, hi ha prevista la ponència de la terapeuta Gestalt Carme Garrido titulada Salut emocional, conviure amb la discapacitat, sobre l'acceptació com a principi de sanació i benestar. A continuació, la nutricionista de l'Hospital Clínic Sara Castro parlarà de Nutrició i discapacitat i el doctor en medicina física i neurorehabilitació de l'Institut Guttmann Enric Portell ho farà sobre com sobreviure a la Pòlio.

Al final de la Jornada s'obrirà el debat a les persones assistents i també es podrà visitar l'exposició Mostrant capacitats que, a través de fotografies, recull diferents situacions realitzades per persones amb discapacitat.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal