fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 29 de novembre del 2018 -Plens- 29/11/2018

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 29 de novembre, un nou Ple Ordinari, a les 19.30 h. L'Ordre del dia compta amb 11 punts. Entre els més destacats, hi ha la presa en consideració com a regidor No adscrit de Santos Gómez, els nomenaments del regidor/a de Decidim als Patronats d'Esports i Ocupació i el nomenament de la nova Defensora de la ciutadania de Ripollet. També es porta a Ple l'aprovació del projecte executiu de "Recuperació mediambiental de la llera del riu Ripoll", l'aprovació inicial de la modificació del reglament del Mercat Municipal i la creació de la Central de Compres de l'Ajuntament de Ripollet.

Avanç del Ple Ordinari del 29 de novembre del 2018 -Imatge 1-Avanç del Ple Ordinari del 29 de novembre del 2018 -Imatge 2-

Pel que fa a les mocions, se'n presenten sis. Decidim presenta dues mocions: una per exigir les rebaixes de les taxes universitàries i una altra per instar el Departament d'Ensenyament a aturar els treballs d'elaboració i aprovació del Decret de Menjadors. El PSC també en presenta una amb aquest objectiu. El PP demanarà facilitar a Ripollet l'adaptació de locals en vivendes, Ciutadans commemorar el 40è aniversari de la Constitució Espanyola i el PSC una moció en motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere.

La sessió plenària tindrà lloc aquest dijous, 29 de novembre, a les 19.30 hores, a la Sala de Plens municipal (c. de Balmes, 2- edifici Molí d'en Ginestar). Al document adjunt trobaran els textos de les mocions que passaran a debat en aquesta sessió plenària. Es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

A.B./S.R.


Icona Fitxer PDF - 3,26 Mb - ripollet-ple-mocions-291118b.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal