fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ciutadans presentarà una moció per a la commemoració del 40è aniversari de la Constitució espanyola -Política- 22/11/2018

El grup municipal de Ciutadans (C's) portarà a debat al pròxim Ple municipal l'adhesió de l'Ajuntament de Ripollet als actes commemoratius que s'estan organitzant des de les Corts Generals per celebrar el 40è aniversari de la Constitució espanyola del 1978, el 6 de desembre. Ho farà a través d'una moció que demana, entre d'altres, que l'Ajuntament assumeixi "el compromís, en l'ús de competències pròpies, de realitzar les activitats que consideri oportunes" i que "proclami el suport al Govern de la Nació en aquelles activitats que programi i la incorporació a tots aquells actes als quals es pugui donar suport i difondre en la nostra localitat".

Ciutadans presentarà una moció per a la commemoració del 40è aniversari de la Constitució espanyola -Imatge 1-

La moció insta l'Ajuntament a realitzar un programa d'actes commemoratius, perquè "els ciutadans de Ripollet estem orgullosos de la nostra Constitució, dels seus principis, del marc jurídic, econòmic i social que la mateixa ha establert i que ha generat l'Estat de Dret i l'àmbit de llibertat del qual gaudim". L'objectiu d'aquesta programació commemorativa seria "posar en relleu la seva importància i que serveixi per promoure un major coneixement de les fites aconseguides gràcies a la mateixa".

S.R.

Imatge d'arxiu: Josep Gabarra i Francisco Javier Tapia, regidors de C's, en el Ple municipal celebrat el passat 25 d'octubre.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal