fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Banc d'Aliments busca voluntaris/es per al Gran Recapte -Societat- 21/11/2018

El Gran Recapte del Banc d'Aliments se celebrarà els pròxims dies 30 de novembre i 1 de desembre. L'entitat, en aquests moments, té obert el període d'inscripció de voluntaris per a aquesta massiva recollida d'aliments, la qual representa d'un 20 a 30% dels aliments que arriben a l'entitat durant tot l'any, segons explicava Daniel Regero, coordinador local del Gran Recapte, explicava, a l'Info de Ripollet Ràdio.

El Banc d'Aliments busca voluntaris/es per al Gran Recapte -Imatge 1-

Les persones interessades poden inscriure's a través del web del Gran Recapte. Només cal facilitar les dades personals i de contacte i, posteriorment, la persona que coordina l'equip de la zona, assignarà els diferents torns, els quals són de 3 o 4 hores. Les persones menors de 16 anys només poden participar-hi si són acompanyades per un adult.

Segons Regero, enguany no s'esperen tants voluntaris com l'any passat, uns 125: "Nosaltres volem superar la xifra de l'any passat i, si cal, desdoblarem torns perquè tothom hi pugui participar". L'Associació Reto a l'Esperança, a més de col·laborar amb voluntaris, ofereix els seus camions al Vallès Occidental per recollir els aliments i distribuir-los a les entitats beneficiàries o al magatzem del Banc d'Aliments. A Ripollet, els aliments recollits es donen a Càritas Ripollet, on hi ha 601 persones beneficiàries, i a Reto a l'Esperanza, amb uns 260 usuaris. Enguany s'han fixat 24 kg d'aliments per persona. Si a Ripollet no s'arriba a aquesta xifra, l'any passat van ser 16.380 els quilos recollits, els aliments provenen d'excedents d'altres poblacions.

S.R.

Imatge d'arxiu: Voluntaris del Gran Recapte 2017AGENDA

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada

Directes de Sam Viu: Fredy Fresquet & Alex Thomas

Trobades amb l'art: Tour per les galeries d'art de Barcelona

Lliurament de premis del concurs fotogràfic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal