fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 d'agost de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Més voreres accessibles als barris de Pinetons, Sant Andreu i Can Vargas -Urbanisme- 19/11/2018

La Brigada Municipal ha finalitzat recentment els treballs d'adequaciˇ a la Rambla de Sant Andreu, per tal de millorar l'accessibilitat a mÚs d'una desena de punts d'aquest carrer.

Més voreres accessibles als barris de Pinetons, Sant Andreu i Can Vargas -Imatge 1-Més voreres accessibles als barris de Pinetons, Sant Andreu i Can Vargas -Imatge 2-Més voreres accessibles als barris de Pinetons, Sant Andreu i Can Vargas -Imatge 3-

A peticiˇ dels ve´ns i de la Taula Municipal de Diversitat Funcional es va detectar que aquest carrer principal del barri de Sant Andreu, que connecta amb Can Vargas, escoles i equipaments com el camp de futbol, no tenia suficients voreres accessibles per a les persones amb diversitat funcional.

S'han realitzat arranjaments a les voreres per fer-hi accessos fÓcils i c˛modes per garantir la mobilitat de les persones en aquesta via primordial.

En aquesta mateixa lÝnia de millorar la mobilitat i l'accessibilitat dels vianants, la setmana vinent es preveuen comenšar els treballs de millora de la vorera a l'avinguda de Catalunya, fins a l'escola Els Pinetons.

NP / A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal