fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El 25N es centra en la violència masclista i la joventut -Societat- 14/11/2018

La joventut i la violència masclista protagonitzen el programa municipal amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les dones. El programa inclou un taller d'autodefensa feminista, per a dones d'entre 14 i 18 anys, que té com a objectiu treballar l'apoderament mitjançant aspectes físics, psíquics i socials. Tindrà lloc el 16 i 23 de novembre al Centre Cultural.

El 25N es centra en la violència masclista i la joventut -Imatge 1-El 25N es centra en la violència masclista i la joventut -Imatge 2-El 25N es centra en la violència masclista i la joventut -Imatge 3-

A més, són joves els autors i autores de les obres que conformaran l'exposició 'Micromasclismes', que pretén visibilitzar i denunciar el masclisme quotidià que sovint passa desapercebut. Comptarà amb diverses expressions plàstiques i audiovisuals. Els nois i noies interessats a participar-hi poden contactar amb el Casal de Joves i presentar les obres abans del 20 de novembre. La mostra serà exposada del 26 al 30 de novembre al mateix Casal de Joves i està previst que faci itinerància per diferents instituts de la ciutat.

Finalment, el mateix diumenge 25 de novembre hi haurà una acció de visibilització i conscienciació sobre la problemàtica de la violència masclista en un punt central de la ciutat.

NP/S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal