fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Les obres i els col·lapses en hores punta causen endarreriments en el servei de bus -Serveis- 12/11/2018

L'empresa Autocares R Font va confirmar a l'Ajuntament de Ripollet, el passat divendres, retards importants i dificultats per al compliment dels horaris en els serveis d'autobús cap a Barcelona, a causa de les diferents incidències que es troben en el seu recorregut. Es tracta, principalment, de les retencions i col·lapses que provoquen algunes obres, com les del carril dret de sortida a l'Avinguda Meridiana - Nus de la Trinitat o les de la carretera N-150. L'empresa també va comentar que, especialment en hores punta, troben col·lapsat l'accés al carril BUS-VAO a Ripollet, provocant retards.

Les obres i els col·lapses en hores punta causen endarreriments en el servei de bus -Imatge 1-
A aquests inconvenients s'han sumat alguns dies de pluja, que han contribuït a empitjorar la situació. Font va reforçar el servei amb més vehicles, però tot i això va assegurar que és difícil evitar els retards, ja que queden molta estona aturats als mateixos punts.

El regidor de Transport Públic i Mobilitat, Fran Sánchez, va lamentar els retards, tot i reconèixer que és difícil evitar-los quan conflueixen diversos factors en contra, i va afirmar que continuaran treballant per millorar aquests i altres aspectes relatius al transport públic a Ripollet.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal