fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim: "L'entrada a la zona 1 no millorarà la connectivitat de Ripollet" -Política- 02/11/2018

El grup municipal de Decidim, a través d'un comunicat, han volgut transmetre la seva satisfacció per l'aprovació inicial per part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona de la inclusió de Ripollet i 18 municipis més a la zona 1 a partir del proper 1 de gener. Segons aquesta comunicació, "era una demanda de fa molts anys del poble de Ripollet, i que amb la feina i empenta del govern de Decidim, ha prosperat en el nostre primer mandat".

Decidim: "L'entrada a la zona 1 no millorarà la connectivitat de Ripollet" -Imatge 1-

D'altra banda han manifestat cautela davant de la manca d'informació el nou impost de l'AMB, una decisió que la institució ha decidit posposar fins després de les eleccions municipals de l'any que ve. Altres qüestions, com la utilització de la tarja rosa, que deixarà de funcionar a partir de l'1 de gener, tampoc estan resoltes. Tot i així, celebren que hi haurà acords per evitar l'encariment dels transports cap a altres poblacions del Vallès, com Sabadell i Terrassa

Des de la formació, han volgut expressar el seu desacord al fet que Ripollet pagui el mateix que altres poblacions que tenen una infraestructura més avançada: "El dèficit crònic de transport públic a Ripollet s'ha de compensar d'alguna manera fins que no arribin noves inversions." En aquesta línia, han denunciat que l'entrada a la zona 1 no suposarà una millora real, sinó "un canvi tarifari", i que només reforçarà la idea radial del transport metropolità, "anar i venir de Barcelona, ignorant les connexions amb altres municipis del Vallès". Finalment, han assegurat que seguiran treballant per la millora del transport públic a Ripollet.

Foto: Fran Sánchez, regidor de Mobilitat i Transport Públic, al Ple d'octubre de 2018.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal