fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Les instal·lacions esportives i les politiques LGTBI+ protagonitzen el Ple -Plens- 26/10/2018

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de 25 d'octubre, va aprovar, de forma unànime, un increment del 1,925% de massa salarial per al personal laboral i funcionari de l'Ajuntament de Ripollet i Organismes Autònoms.

Les instal·lacions esportives i les politiques LGTBI+ protagonitzen el Ple -Imatge 1-Les instal·lacions esportives i les politiques LGTBI+ protagonitzen el Ple -Imatge 2-Les instal·lacions esportives i les politiques LGTBI+ protagonitzen el Ple -Imatge 3-Les instal·lacions esportives i les politiques LGTBI+ protagonitzen el Ple -Imatge 4-Les instal·lacions esportives i les politiques LGTBI+ protagonitzen el Ple -Imatge 5-

També es va aprovar, amb l'abstenció del partit popular, una modificació de crèdits de 802.104,26 €. El portaveu del Partit Socialista, Luís Tirado, malgrat que va votar favorablement, va voler criticar la gestió dels pressupostos de l'Ajuntament, que va qualificar de "lenta". El portaveu de Ciutadans, Josep Gabarra, es va afegir a aquesta crítica, però va agrair l'"honestedat política" al govern, ja que una d'aquestes partides va destinada a l'adequació del bar del camp de futbol, una iniciativa que havia nascut del seu partit.

L'alcalde, José M. Osuna, va respondre a aquestes crítiques al·legant que els pressupostos s'havien programat seguint els canals adequats "tot s'ha fet seguint els canals que toquen, tant pel clavegueram com pel bar", i va voler afegir que les partides havien tardat en aprovar-se perquè el govern havia "hagut de començar des de 0, sense projectes als calaixos".

Tot seguit, Fran Sánchez, regidor de polítiques LGTBI+, va presentar una moció de suport a la llei Trans (R/E 12134/2018) presentada pel grup municipal de Decidim. Aquesta iniciativa reivindica "un marc legal que protegeixi jurídicament el dret a la identitat i l'expressió de gènere, i que de forma integral i transversal aporti solucions a totes les situacions on les persones trans són tractades en desigualtat respecte a la ciutadania". La moció va ser aprovada amb l'abstenció del Partit Popular.

Manteniment i Transports
Durant el torn de precs i preguntes, Luís Tirado va voler transmetre la seva preocupació per l'estat de les equipacions esportives del poble, que va qualificar de "molt greu", i que hi calia una "actuació immediata", especialment al pavelló Joan Creus, on hi va haver un despreniment del sostre a mitjan octubre.

En resposta a això, el regidor d'Esports, Ramiro Moldes, va dir que hi havia "un projecte molt ambiciós" per actualitzar el pavelló, i l'Alcalde va afegir que ja s'havien fet millores "als lavabos, el parquet i al mur perimetral", i que estava previst que "es faci un estudi de goteres, un cultiu de parets i un canvi de la il·luminació per LED".

Els grups municipals d'ERC, PSC i C's també van preguntar que es donés més informació sobre les conseqüències de l'ampliació de la corona de la Zona 1 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. L'Alcalde, José Ma. Osuna, va respondre que encara s'estaven estudiant les dades, però que aquells "habitatges per sota d'un valor cadastral de 45.000 € estaran exempts de pagar aquest tribut metropolità", cosa que es tradueix en "més d'un 60% dels habitatges de Ripollet."

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal