fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
C's denuncia "la greu situació" del PAME i la "sobresaturació" de l'equipament -Política- 24/10/2018

El grup municipal de Ciutadans (C's) va denunciar, aquest dimarts, en roda de premsa, "la greu situació que està vivint el PAME". Segons la formació, el Poliesportiu municipal va ser tot un encert, l'any 1986, quan es va construir, però, "ha quedat obsolet". Josep Gabarra, portaveu i regidor de C's a l'Ajuntament de Ripollet ha parlat de "greus mancances d'insalubritat" i ha posat com a exemple la manca de ventilació, el mal estat dels vestidors i les dutxes o l'obsolescència dels aparells del gimnàs. Gabarra es comprometia a incloure una "inversió urgent i prioritària" al seu programa electoral per als comicis municipals del 2019.

C's denuncia "la greu situació" del PAME i la "sobresaturació" de l'equipament -Imatge 1-

Un altre dels aspectes a resoldre, segons C's, és la "sobresaturació de l'equipament en hores punta". Gabarra proposava limitar més els avantatges per a les persones usuàries de fora del municipi o restringir el seu accés: "O donem prioritat a la gent de Ripollet, impedint que vingui gent de fora a gaudir d'aquesta infraestructura, o bé no tractem de la mateixa manera els que són de fora de Ripollet que els que són de Ripollet". El PAME té dues tarifes per a abonaments i matrícules: una per a locals (matrícula d'abonament individual, 20 €) i una altra per a no locals (matrícula d'abonament individual, 60 €). De l'1 de novembre fins al 31 de gener, tots els nous usuaris del PAME, empadronats o no al municipi, podran gaudir de la matrícula gratuïta.

A la roda de premsa, C's va anunciar que formularia una pregunta a l'alcalde al Ple ordinari d'octubre sobre allò que consideren una "manca d'atenció per part del govern de Decidim", a més de fer una aportació al registre, la setmana vinent, d'un escrit acompanyat de signatures i fotografies que una cinquantena d'usuaris han fet arribar a la formació.

S.R.

(Fotografia: Revista de Ripollet)



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal