fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 20 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El teatre es mou a Ripollet amb motiu dels 25 anys de l'AETMV -Cultura- 25/10/2018

El dijous, 25 d'octubre, diferents espais singulars de la ciutat acolliran les propostes teatrals, musicals i de dansa incloses en el programa 'Movem el teatre'. La iniciativa s'emmarca en la celebraciˇ del 25Ŕ aniversari de l'Associaciˇ d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i, per aquest motiu, es celebrarÓ el dia 25 de cada mes.

El teatre es mou a Ripollet amb motiu dels 25 anys de l'AETMV -Imatge 1-

L'encarregada de dirigir i coordinar aquest espectacle Ús la Judit Lˇpez que, en una entrevista amb InfoRipollet, va explicar que la idea de 'Movem el teatre' Ús recordar els 25 anys de l'associaciˇ amb petits relats personals, convertits en petites escenes, que involucrin tant als participants com als espectadors. "Sobretot amb la gent del poble, no es tracta de que vegin l'espectacle, sinˇ que hi participin ells mateixos".

Les propostes que sortiran al carrer el 25 d'octubre aniran a cÓrrec d'actors i actrius amateurs de Ripollet, d'alumnes i professorat de l'Escola de M˙sica i del grup Dansa Jove Noelia Espa˝a.

De bon matÝ comenšarÓ la celebraciˇ amb l'Escenari Obert, un homenatge a Pepe Rubianes en un escenari sobre rodes, donat que la representaciˇ serÓ per sorpresa en un transport p˙blic. L'Escenari obert tornarÓ al migdia amb Criatures, que tornaran a omplir inesperadament un mitjÓ de transport p˙blic.

A les 13 i les 13.30 h, al Mercat Municipal, es recordaran els inicis de l'Associaciˇ d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i les seves reivindicacions.

A la tarda, a les 18 h, a la plaša d'Emma Maleras, es recordarÓ a l'excepcional ballarina que dˇna nom a la plaša i es farÓ mem˛ria de la traject˛ria de l'associaciˇ durant els seus 25 anys. A les 19 i les 19.15 h, es durÓ a terme l'espectacle 'Escenari ocult', un espai per aquells que volen aprendre a cantar i a tocar un instrument.

A mÚs, a les 19.30 i les 20 h, es farÓ una celebraciˇ especial al comerš Bolsos Cisa, on els llibres i la m˙sica ocuparan l'espai on habitualment hi ha maletes i sabates.

Recordem que les accions de 'Movem el teatre' es realitzaran cada dia 25 des del mes d'octubre de 2018 al mes de maig de 2019, excepte el 25 de desembre, en espais singulars de Ripolle, de manera que aquells que no puguin assistir a algun dels actes, tindran l'oportunitat de fer-ho en altres ocasions.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal