fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Tot a punt pel Dia de la Biblioteca -Cultura- 24/10/2018

El dimecres, 24 d'octubre, l'Espai Capmany es guarnirà de missatges d'amor a la literatura i les biblioteques en motiu del Dia Internacional de la Biblioteca. És el segon any en el què la Biblioteca de Ripollet se suma a aquesta commemoració; l'any passat es va cobrir una olivera amb missatges i poemes per crear un gran "Arbre de la saviesa".


Tot a punt pel Dia de la Biblioteca -Imatge 1-


Enguany, per a celebrar aquest dia s'organitzarà l'activitat "Jo estimo els llibres", a les 17 h, en què es decorarà l'Espai Capmany amb missatges especials que demostrin el nostre amor pels llibres, per la lectura i per les biblioteques. A continuació, a les 17.30 h, Els contes de la Momo s'encarregarà de l'Hora del Conte "La Gallina dels contes d'or", per a infants a partir de 4 anys. Explica la història d'una gallina que ponia d'amagat ous per tota la biblioteca, però de cada ou no sortia un pollet, sinó un conte meravellós.

Des de l'any 1997, cada 24 d'octubre es commemora el Dia de la Biblioteca. La iniciativa va sorgir de la Asociación Española de Amigos del Libro Infantil y Juvenil i del Ministeri de Cultura, en record de la destrucció de la Biblioteca Nacional de Sarajevo, incendiada el 1992 durant el conflicte dels Balcans.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal