fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Les CAV demanen més inversió i millor planificació del transport públic -Política- 16/10/2018

La nova ordenança fiscal del Tribut Metropolità aprovada per l'AMB inclou 18 municipis metropolitans més, ja en són un total de 36, els quals passaran a pagar aquest tribut i, així, formar part de la coneguda com Zona 1 de transport. Davant aquest anunci, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) recorden, en un comunicat, "la necessitat de més inversió i millor planificació en el transport públic".

Les CAV demanen més inversió i millor planificació del transport públic -Imatge 1-

Segons les CAV, a més de les instal·lacions, "la connexió entre els municipis de la comarca és una mancança llargament reivindicada", ja que aquesta queda dividida en diverses zones tarifàries. Amb la incorporació d'alguns municipis vallesans a la primera corona, restaran dues zones a la comarca i "no queda concretat com es produirà aquesta doble zona segons origen i destí".

Respecte del tribut metropolità que implica aquesta incorporació, les CAV denuncien que "només té sentit que sigui començat a recaptar quan les xarxes de transport siguin equivalents" a les de la primera corona actual, amb la qual, actualment, existeixen "grans diferències". Segons el comunicat, calen inversions que "no estan ni plantejades" i tampoc s'ha donat resposta a altres qüestions, com ara les repercussions pels usuaris de la targeta rosa.

En el comunicat, les CAV també denuncien manca de transparència, un transport públic "sols mirant cap a Barcelona" i "una mancança de planificació des de la Generalitat".

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal