fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La junta local de l'AECC commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama -Societat- 18/10/2018

Demà, 19 d'octubre, se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama i la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha preparat diverses activitats per commemorar-lo.

Els paradistes del Mercat Municipal se sumen, un any més, a la iniciativa portant samarretes roses o un llaç d'aquest color, símbol de la lluita contra aquesta malaltia, durant el mateix dia 19. A més, durant tota aquesta setmana, penja del balcó de Ripollet Ràdio una pancarta commemorativa i els gimnasos Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim són punts de recollida de donacions, ja que s'hi han instal·lat guardioles a les seves instal·lacions. Totes les persones que hi col·laborin rebran un llaç rosa.

La junta local de l'AECC commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama -Imatge 1-

Les activitats, que s'engloben en la campanya "Suma't al rosa", continuaran el pròxim dissabte 27 d'octubre. La junta local de l'AECC instal·larà una parada al parc dels Mestres, de 10 a 13.30 h, per recaptar fons, que es destinaran a la lluita contra el càncer de mama, i informar sobre la prevenció. S'hi vendran les ulleres de sol roses solidàries (10 €), blocs de notes (5 €) i loteria de Nadal de l'entitat (6 €).

L'organització espera obtenir "també aquest any una bona resposta solidària per part dels veïns i veïnes de Ripollet", segons expressa en una nota de premsa. L'any passat s'hi van recaptar 878 €.

Totes aquelles persones interessades a oferir-se com a voluntàries de l'AECC poden contactar amb la junta local de l'entitat trucant al 654.567.113.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal