fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centro Aragonés celebra la seva gran festa: les Festes del Pilar -Cultura- 11/10/2018

Després de tres setmanes de celebracions, el Centro Aragonés de Ripollet posa punt final a la seva gran festa aquest divendres 12 d'octubre. Dissabte 22 de setembre, inaugurava les Festes el pregó, enguany, a càrrec de Mar Vaquero, alcaldessa de María de Huerva i diputada de les Corts d'Aragó i, des de llavors, tots els caps de setmana han estat plens d'activitats, com ara esmorzars, concursos i campionats.

El Centro Aragonés celebra la seva gran festa: les Festes del Pilar -Imatge 1-El Centro Aragonés celebra la seva gran festa: les Festes del Pilar -Imatge 2-

Aquest divendres, el tradicional "chupinazo", a les 8.30 h, marcarà l'inici de la jornada festiva. Tots els socis i simpatitzants es concentraran a la seu del Centro Aragonés (carrer nou, 22), just abans que s'encengui la traca en honor a la Verge del Pilar, a les 10 h. Seguidament, tindrà lloc la processó, que sortirà del Centro i passarà pel carrer Nou, les rambles de Sant Esteve i de Sant Jordi i els carrers Pau Casals, Montcada, Onze de Setembre, Estrella i Padró. A l'arribada a la Parròquia de Sant Esteve, es farà una ofrena floral a la Verge i una missa aragonesa solemne. A les 13.30 h, hi ha prevista la recepció d'autoritats i associacions, socis i simpatitzants amb vi d'honor i, una hora més tard, un dinar de germanor.

El "Gran Festival de Jotas Aragonesas", a les 18 h, al Teatre Auditori, tancarà les celebracions. Hi actuarà el grup saragossà Aires de Albada, i La Careta Teatre s'encarregarà d'amenitzar l'Espai Domènec Torras (vestíbul). Les entrades es poden adquirir de forma anticipada, aquest dijous, 11 d'octubre, de 17 a 19 h, a la seu de l'entitat.

S.R.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal