fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centro Aragonés celebra la seva gran festa: les Festes del Pilar -Cultura- 11/10/2018

Després de tres setmanes de celebracions, el Centro Aragonés de Ripollet posa punt final a la seva gran festa aquest divendres 12 d'octubre. Dissabte 22 de setembre, inaugurava les Festes el pregó, enguany, a càrrec de Mar Vaquero, alcaldessa de María de Huerva i diputada de les Corts d'Aragó i, des de llavors, tots els caps de setmana han estat plens d'activitats, com ara esmorzars, concursos i campionats.

El Centro Aragonés celebra la seva gran festa: les Festes del Pilar -Imatge 1-El Centro Aragonés celebra la seva gran festa: les Festes del Pilar -Imatge 2-

Aquest divendres, el tradicional "chupinazo", a les 8.30 h, marcarà l'inici de la jornada festiva. Tots els socis i simpatitzants es concentraran a la seu del Centro Aragonés (carrer nou, 22), just abans que s'encengui la traca en honor a la Verge del Pilar, a les 10 h. Seguidament, tindrà lloc la processó, que sortirà del Centro i passarà pel carrer Nou, les rambles de Sant Esteve i de Sant Jordi i els carrers Pau Casals, Montcada, Onze de Setembre, Estrella i Padró. A l'arribada a la Parròquia de Sant Esteve, es farà una ofrena floral a la Verge i una missa aragonesa solemne. A les 13.30 h, hi ha prevista la recepció d'autoritats i associacions, socis i simpatitzants amb vi d'honor i, una hora més tard, un dinar de germanor.

El "Gran Festival de Jotas Aragonesas", a les 18 h, al Teatre Auditori, tancarà les celebracions. Hi actuarà el grup saragossà Aires de Albada, i La Careta Teatre s'encarregarà d'amenitzar l'Espai Domènec Torras (vestíbul). Les entrades es poden adquirir de forma anticipada, aquest dijous, 11 d'octubre, de 17 a 19 h, a la seu de l'entitat.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal