fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Societat- 08/10/2018

Entretots, nascuda el 2010 a Vilafranca, ha creat una delegació al Vallès Occidental, amb seu a Ripollet. La coordinació anirà a càrrec del seu secretari, el ripolletenc Alberto Castro, històric activista de la lluita dels discapacitats, exregidor i actualment també president de l'associació gastronòmica El Setrill. L'entitat té per objectiu donar suport a les persones amb diversitat funcional. El passat dimarts, 2 d'octubre, realitzava la seva presentació al Centre Cultural, davant un nombrós públic i representants d'entitats i partits polítics.

L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 1-L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 2-L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 3-L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 4-L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 5-

En aquest acte, la seva presidenta, Carmen Garrido va destacar que la direcció de l'Entretots està impulsada de manera altruista per persones discapacitades i que compta amb un equip professional, encarregat de prestar els serveis i organitzar les activitats que es promouen. En aquest sentit, va avançar que pròximament es farà a Ripollet una jornada sobre la poliomielitis i una col·laboració amb el Club Tennis Ripollet, perquè ofereixi tennis i padel adaptat. Garrido va voler deixar clar que venien a "sumar i col·laborar".

Per la seva part, Castro va advertir que igualment serien combatius, perquè "tenim les millors lleis, però no es compleixen" i que participaran activament en la nova Taula de la Diversitat Funcional de Ripollet. Com a principals preocupacions va senyalar la persistència de les barreres en el transport públic i la manca de taxis adaptats.

Entretots treballa la capacitació del col·lectiu en quatre àmbits: assessorament en Igualtat i Justícia, activitats per promoure la Salut i el Benestar, d'Oci i Cultura i també promou d'Esport Adaptat. També compta amb un projecte de sensibilització que duu a terme a les escoles i que pròximament també esperen desplegar a Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal