fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Bibliosound amplia col·laboracions per la temporada d'hivern -Cultura- 08/10/2018

El Bibliosound torna a la Biblioteca Municipal el dijous, 18 d'octubre, amb l'addició de l'Escola de Música de la Societat Coral Veus del Vallès. Aquesta iniciativa consisteix en un cicle de concerts de curta durada de grups de música locals, al vestíbul de la Biblioteca. Els concerts es fan el tercer dijous de cada mes, coincidint amb la darrera mitja hora de funcionament de l'equipament.

El Bibliosound amplia col·laboracions per la temporada d'hivern -Imatge 1-El Bibliosound amplia col·laboracions per la temporada d'hivern -Imatge 2-

Oriol Mor, regidor de Cultura i Joventut, ha explicat en una roda de premsa que el Bibliosound no només vol donar espai als joves per entrar al món de la música, sinó que és "una mostra de creació local, i la biblioteca com un aparador de la cultura local." Mor ha valorat molt positivament la temporada anterior i per això, han volgut ampliar la col·laboració amb altres associacions.

La directora de la Biblioteca Municipal, Elisabet Vàzquez, també s'ha mostrat molt positiva amb els resultats anteriors: "Molta gent s'ha interessat pel projecte, a banda dels que s'hi acosten quan ja estan a la biblioteca. Molts dels que ho veuen ens pregunten per participar-hi".

Aquest projecte va començar a principis del 2018, amb la col·laboració de l'Associació musical Kanyapollet, i de Febrer a Maig hi van assistir unes 250 persones, aproximadament 50 per concert. Alguns dels grups que hi van actuar van ser els Wild Mamas, Krossys el Emisario, Deako & FM Musta, Buscando el Duende i Los Animalitos del Bosque.

KanyaPollet s'encarregarà d'organitzar les actuacions del 18 d'octubre i el 20 de desembre, mentre que l'Escola de Música de la SCV s'estrenarà amb la sessió del 22 de novembre. Jordi Giménez, director de l'Escola de Música, ha comentat que s'espera fer millores al programa, com per exemple fer cicles temàtics, especialment una vegada s'estableixi una rutina. En el futur, es contempla la possibilitat d'exportar el model a espais com el de Maria Aurèlia Capmany, a l'estiu.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal