fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 24 de juny de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Es presenta la nova entitat esportiva Club Handbol Joventut Ripollet -Esport- 05/10/2018

Aquest dimecres, 3 d'octubre, es presentava als mitjans la nova entitat esportiva ripolletenca: el Club Handbol Joventut Ripollet. Es tracta del segon club d'handbol de Ripollet, el qual, en els gairebé dos mesos que porta en funcionament, compta amb un equip sènior, un juvenil i un altre d'infantil, aquests últims només en competició escolar, i més d'una cinquantena de socis.

Es presenta la nova entitat esportiva Club Handbol Joventut Ripollet -Imatge 1-Es presenta la nova entitat esportiva Club Handbol Joventut Ripollet -Imatge 2-Es presenta la nova entitat esportiva Club Handbol Joventut Ripollet -Imatge 3-Es presenta la nova entitat esportiva Club Handbol Joventut Ripollet -Imatge 4-

Segons explicava, en roda de premsa, un dels vocals de la Junta, Ferran Rigat, el Club neix com un projecte ampli que contempla "l'handbol com a l'excusa per gaudir, crèixer, inclulcar valors i relacions sanes amb companys i rivals". El seu objectiu és crear un club "transversal", on tots els socis formin part de les decisions importants de l'entitat; "inclusiu", que tingui les portes obertes a tothom i que no prioritzi la tècnica dels jugadors per accedir-hi; "modern", amb l'utilització de les xarxes socials i el foment de la transparència, tant a nivell econòmic com pel que fa a les decisions; i "de poble", perquè vol fomentar les relacions amb altres entitats locals i el comerç de proximitat (actualment, els set patrocinadors del club són comerços ripolletencs).

El president del Club, Joshua Cortés, també destacava la creació d'una cantera com un altre dels objectius de l'entitat. És per això que ja treballen amb algunes escoles, com el Col·legi Sant Gabriel, per apropar l'handbol als més petits. La creació d'un equip femení o l'ascens per crear un equip B són altres objectius a nivell competitiu. A nivell esportiu, "que tothom hi jugui", deia Rigat.

Algunes de les persones sòcies del club són exsocis o membres de la junta directiva del Club Handbol Ripollet. Segons Rigat, la formació d'"El Joventut" respon a "una forma diferent d'entendre l'esport i el joc, la gestió, la participació i la transparència". La Junta directiva està formada per pares i mares i jugadors del sènior. Un d'aquests pares, Miguel Jiménez, anteriorment a l'altre club local, tot i no ser a la junta, també s'ha implicat en aquest nou projecte: "Els pares tenim clar que és un club on tothom hi pot col·laborar i participar i posar el seu granet de sorra. Mai se'ns ha tancat la porta".

Aquest dissabte, 6 d'octubre, el Club debuta a Sant Andreu i, el pròxim 28 d'octubre, es presentarà oficialment a Ripollet amb activitats que van més enllà de la pista.

S.R.AGENDA

Festival country

Ikigai Japan Week: Taller de dibuix manga

Cinefòrum

Ikigai Japan Week: Taller de cuina japonesa

Ikigai Japan Week: Taller d'iniciació al japonès

Ikigai Japan Week: Cinema: "Your Name"
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal